Restaurant au Pied De Cochon
4.5/5
Details
Information
Reviews
Location
Details & Description

Cuisine type

  • French,

Features

  • Wheelchair-accessible Restaurant,

Atmosphere

  • Casual,
  • Family,

Languages Spoken

  • French,
  • English,
Location
536, av Duluth E, Montréal, QC H2L 1A9
Useful Information

Opening Hours *Holiday hours

Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Verify with Merchant

Rates:

  • $26 To $60,

Methods of Payment:

Ratings & Reviews - Restaurant au Pied De Cochon

How would you rate this business?
4.5/5
  • Excellent
  • Very good
  • Average
  • Poor
  • Terrible
12
7
0
1
0
  • Atmosphere:
  • Food:
  • Service:
Sort by:
Language:
stephaniehalley135672
By

Food is always incredible, amazing mixes of pork and maple, and great dry white wines. We always come here for special occasions. Such a blast. :)

Are you the owner? Reply or Contact YP
Chlounette911
By

Je suis vraiment satisfaite sur tous les points. Ma serveuse Catherine était trèsposée, détenait un excellent soucis du service et tenait à coeur que notre expérience soit la meilleure qui soit. Bien que nous avions beaucoup de questions sur le vin, elle ne semblait pas du tout impatiente et ne nous a pas conseiller n'importe quel vin. Les plats, délicieux, gargantuesque, oui, mais surtout apprêtés avec brio. J'ai fini toutes mes assiettes avec un bout de pain! Chapeau à toute l'équipe!

Atmosphere: 5/5
Food: 5/5
Service: 5/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
scottryu
By

Delicious restaur...

Delicious restaurant, food truck and cabane a sucre. Mad scientist Martin Picard always keeps it outside the box and delicious!

Atmosphere: 4/5
Food: 5/5
Service: 4/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
Denise18
By

Il faut l'essayer!

Le Pied de Cochon est une expérience. Décor rustique, nourriture qui sort des sentiers battus, athmosphère vive, personnel excentrique, ce tout inclus permet de vivre un souper presque parfait! Même si la poutine au foie gras semble trop classique, il faut quand même l'essayer. Pour le Pied de Cochon et le tartare de bison, c'était aussi un sans faute. Seul petit accroc, les portions sont beaucoup trop généreuses et c'est assez bruyant. Mais dans son ensemble, c'est plus que réussi! Et merci au service plus qu'attentionné de Jessica qui nous a recommandé ses "best of!" de la métropole avec un enthousiasme devenu contagieux. À refaire!

Atmosphere: 4/5
Food: 4/5
Service: 5/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
francisdurocher
By

Rien d'incroyable

Pour ceux qui savent pas cuisiner des stew ou qui sont avare de bouillis ou de foie cela peut satisfaire... En dehors de cela tres a l'etroit, service lent et ambiance assez stagnante. A mon avis c'est un surclassement de la part de food network.... A moin que vous eprouvez de la jouissance a voir un porc debiter en morceau sur votre table... Tarif excessif ... .. Je n'ai aucun probleme a dépenser 100 a 200$ pour une expériance culinaire mais Pas dans cette etablissement... Vraiement deçu!

Are you the owner? Reply or Contact YP

Get an opinion about this business!

Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.

Appears in 11 Smart Lists

Editor’s Pick
Not your typical Thanksgiving fare in Montreal

Not your typical Thanksgiving fare in Montreal

The holidays are about indulgence so why not go for the ultimate indulgence with Au Pied de Cochon and all that foie gras! Martin Picard’s restaurant is a bastion for decadence. It’s closed on Monday so tell the family that Thanksgiving is being celebrated on Sunday this year! Order the famous duck in a can, which they ceremoniously present at your table or go all out and get their Plateau PDC, filled with clams, oysters, mussels, octopus and more! If you plan ahead, get a reservation at the Pied de Cochon Cabane à Sucre for apple season, this can easily become a new family tradition.

View this Smart List
The 2017 Canada Grand Prix, an occasion to celebrate

The 2017 Canada Grand Prix, an occasion to celebrate

Martin Picard invented the Poutine Formula 1. Ever since he unleashed this classic of popular Québécois cuisine on the international gastronomic circuit, we’ve lost count of the chefs who’ve come out with their own models, each one performing better than the last.

View this Smart List
Discover these fantastic duck dishes in Montreal

Discover these fantastic duck dishes in Montreal

Tucked away on Avenue Duluth East, Au Pied de Cochon is an either/or type of place: it's either famous or infamous; it's either genius or madness; it's either drawing you in or sending you off running. It makes a big impact, nowhere more so than with the renowned canard en conserve, or “duck in a can,” which is actually served from a can onto your plate, sliding out hot and divine, ready to eat.

View this Smart List
Contact this business
Close menu