Foie Gras Cromesquis
Pickled Tongue
Codfish Fritters
Pâté de Campagne
Charcuterie from the Shack
Marinated Herring
Tarragon Bison Tongue
Guinea Hen Liver Mousse
PDC Salad
Onion Soup
Blue Cheese, Apple & Endive Salad
Tomato Soup & Cheesy Sausage
Duck Carpaccio
Bison Temaki
Cured Foie Gras Tart
Naked Foie Gras
Foie Gras Poutine
Foie Gras Terrine & Apple Jelly
Cherry Foie Gras
Plogue à Champlain
Cured foie Gras & Boudin Tart
Foie gras Hamburger
Foie gras Duo
House-made Boudin
Boudin Tart
PDC’s Melting Pot
Happy Pork Chop
PDC’s Cut
Stuffed Pied de Cochon with Foie Gras
Pig’s Head for 2
Duck Magret in Mushroom Sauce
Duck in a Can
Guinea Hen for 2
Tartare
Champvallon
Ribs
Catch of the day
Cod Brandade
Mushroom/ham tartlet
Cassoulet & Foie Gras
Staff Guinea Hen
Fries (in duck fat)
Mashed Potatoes
Poutine
PDC’s Mashed Potatoes
Vegetables
Milkshake with PDC maple syrup toffee
Maple Crème caramel
Lemon Meringue Pie
Vanilla ice cream
Maple Poudding Chômeur
Cheesecake
Sugar Pie + 2 scoops
Choco Pie
Pecan Pie + 2 scoops
Maple Fondue
drink
Coffee,Beer
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Food is always incredible, amazing mixes of pork and maple, and great dry white wines. We always come here for special occasions. Such a blast. :)
Je suis vraiment satisfaite sur tous les points. Ma serveuse Catherine était trèsposée, détenait un excellent soucis du service et tenait à coeur que notre expérience soit la meilleure qui soit. Bien que nous avions beaucoup de questions sur le vin, elle ne semblait pas du tout impatiente et ne nous a pas conseiller n'importe quel vin. Les plats, délicieux, gargantuesque, oui, mais surtout apprêtés avec brio. J'ai fini toutes mes assiettes avec un bout de pain! Chapeau à toute l'équipe!
Delicious restaurant, food truck and cabane a sucre. Mad scientist Martin Picard always keeps it outside the box and delicious!
Le Pied de Cochon est une expérience. Décor rustique, nourriture qui sort des sentiers battus, athmosphère vive, personnel excentrique, ce tout inclus permet de vivre un souper presque parfait! Même si la poutine au foie gras semble trop classique, il faut quand même l'essayer. Pour le Pied de Cochon et le tartare de bison, c'était aussi un sans faute. Seul petit accroc, les portions sont beaucoup trop généreuses et c'est assez bruyant. Mais dans son ensemble, c'est plus que réussi! Et merci au service plus qu'attentionné de Jessica qui nous a recommandé ses "best of!" de la métropole avec un enthousiasme devenu contagieux. À refaire!
Pour ceux qui savent pas cuisiner des stew ou qui sont avare de bouillis ou de foie cela peut satisfaire... En dehors de cela tres a l'etroit, service lent et ambiance assez stagnante. A mon avis c'est un surclassement de la part de food network.... A moin que vous eprouvez de la jouissance a voir un porc debiter en morceau sur votre table... Tarif excessif ... .. Je n'ai aucun probleme a dépenser 100 a 200$ pour une expériance culinaire mais Pas dans cette etablissement... Vraiement deçu!
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The holidays are about indulgence so why not go for the ultimate indulgence with Au Pied de Cochon and all that foie gras! Martin Picard’s restaurant is a bastion for decadence. It’s closed on Monday so tell the family that Thanksgiving is being celebrated on Sunday this year! Order the famous duck in a can, which they ceremoniously present at your table or go all out and get their Plateau PDC, filled with clams, oysters, mussels, octopus and more! If you plan ahead, get a reservation at the Pied de Cochon Cabane à Sucre for apple season, this can easily become a new family tradition.
View this Smart ListMartin Picard invented the Poutine Formula 1. Ever since he unleashed this classic of popular Québécois cuisine on the international gastronomic circuit, we’ve lost count of the chefs who’ve come out with their own models, each one performing better than the last.
View this Smart ListTucked away on Avenue Duluth East, Au Pied de Cochon is an either/or type of place: it's either famous or infamous; it's either genius or madness; it's either drawing you in or sending you off running. It makes a big impact, nowhere more so than with the renowned canard en conserve, or “duck in a can,” which is actually served from a can onto your plate, sliding out hot and divine, ready to eat.
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